Bibliografia UJ CM




Zapytanie: BIOACTIVE FOOD AS DIETARY INTERVENTIONS FOR DIABETES
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
B[eata] Kieć-Wilk, M[aciej] Małecki, A[nna] Gruca, A[ldona] Dembińska-Kieć.
Dietary supplements and herbs in diabetes and its prevention.
W: Bioactive food as dietary interventions for diabetes.
ed. Ronald Ross Watson, Victor R. Preedy
Boston : Elsevier, 2013
s. 121-138 : il., bibliogr.
p-ISBN: 978-0-12-397153-1

RMZ
ORG
RMZ
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ