Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ŻYWNOŚĆ W POCZĄTKOWYM I ZAAWANSOWANYM OKRESIE ŻYCIA CZŁOWIEKA MATERIAŁY KONFER
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Anna Malec, Ewa Babicz-Zielińska, Juliusz Przysławski, Lidia Wądołowska, Jolanta Czarnocińska.
Preferencje produktów zbożowych wśród studentów krakowskich.
(Preferences for cereals among the students of Cracow.)
W: Żywność w początkowym i zaawansowanym okresie życia człowieka : Materiały Konferencji Naukowej, Kraków, 11-12 czerwca 2001 r.
s. 123-124.
SZP
AWZ
2/2
Zofia Zachwieja, Henryk Bartoń, Maria Fołta.
Wpływ składu mineralnego wody pitnej w Krakowie na realizację zapotrzebowania ludzi na wybrane makro- i mikropierwiastki - badania pilotowe.
W: Żywność w początkowym i zaawansowanym okresie życia człowieka : Materiały Konferencji Naukowej, Kraków, 11-12 czerwca 2001r.
s. 32-33.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ