Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ŻYWIENIE CZŁOWIEKA A ZDROWIE PUBLICZNE 3 RED NAUK JAN GAWĘCKI WOJCIECH ROSZKOW
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Anna Kołłajtis-Dołowy, Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Upowszechnianie wiedzy o żywieniu.
(Spreading of the knowledge about the nourishment.)
W: Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. 3 / red. nauk. Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski.
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2009
s. 254-269 : il., bibliogr.
RPO
ORG
RMP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ