Bibliografia UJ CM




Zapytanie: DE CARVALHO ISABEL SARAIVA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Justyna Dobrowolska-Iwanek, Paweł Zagrodzki, Agnieszka Galanty, Maria Fołta, Jadwiga Kryczyk-Kozioł, Marek Szlósarczyk, Pol Salvans Rubio, Isabel Saraiva de Carvalho, Paweł Paśko.
Determination of essential minerals and trace elements in edible sprouts from different botanical families - application of chemometric analysis
Foods
2022 : Vol. 11, nr 3, il., bibliogr. 50 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Paweł Paśko
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0

e-ISSN: 2304-8158

AZ
ORG
AIF
IF: 5.200
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ