Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ZAGRODNIK IWONA
Liczba odnalezionych rekordów: 7



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/7
Barbara Tatar, Iwona Zagrodnik, Justyna Dobrowolska-Iwanek, Maria Fołta, Marlena Smardz, Paweł Zagrodzki.
Analiza chemiczna wybranych win polskich, wyprodukowanych z owoców winorośli właściwej.
(Chemical analysis of polish wines, produced from fruits of the vine vitis vinifera.)
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2019 : T. 52, nr 1, s. 31-40, bibliogr. 17 poz., sum.
Autor korespondencyjny: brak.
p-ISSN: 0365-9445

AP
ORG
KBN
Adres url:
2/7
Marta Wychowańska, Maja Sikora, Mateusz Kolatorski, Joanna Chłopicka tutor, Jadwiga Kryczyk-Kozioł tutor, Iwona Zagrodnik tutor.
Influence of time and storage conditions on content of vitamin C.
Przegląd Lekarski
2017 : T. 74, supl. 1, s. 108
International Medical Students Conference, Kraków, 27-29 kwiecień 2017.
p-ISSN: 0033-2240

SZM
AWZ
Adres url:
3/7
Agnieszka Wojtanowska-Krośniak, Tomasz Rodacki, Ewelina Gajdzik, Iwona Zagrodnik, Katarzyna Król-Dyrek, Mirosław Krośniak.
Aktywność antyoksydacyjna i zawartość biopierwiastków w różnych gatunkach i odmianach roślin jagodowych.
(Antioxidant activity and mineral content in new varieties of berry plants.)
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2014 : T. 47, nr 3, s. 790-795, bibliogr. 8 poz., sum.
p-ISSN: 0365-9445

AP
ORG
KBN
Adres url:
4/7
Agnieszka Wojtanowska-Krośniak, Tomasz Rodacki, Ewelina Gajdzik, Iwona Zagrodnik, Katarzyna Król-Dyrek, Mirosław Krośniak.
Aktywność antyoksydacyjna i zawartość biopierwiastków w różnych gatunkach i odmianach roślin jagodowych.
W: XXIII Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne - Bromatologia dla społeczeństwa XXI wieku, Kraków, 10-12 września 2014 r. : program i streszczenia wystąpień.
s. 50 : abstr. DU10.
SZP
AWZ
5/7
Joanna Chłopicka, Henryk Bartoń, Maria Fołta, Małgorzata Gawlik, Maciej Gawlik, Mirosław Krośniak, Paweł Zagrodzki, Paweł Paśko, Dorota Gumul, Jarosław Korus, Iwona Zagrodnik.
Influence of buckwheat seeds and sprouts based diet on antioxidant status of high fructose-fed rats.
W: Molecular and physiological aspects of regulatory processes of the organism : materials of 15th International Symposium of Polish Network of Molecular and Cellular Biology UNESCO/PAS, Cracow, June 1-2, 2006 / ed. by Henryk Lach ; Pedagogical University of Cracow.
Kraków : Wydawnictwo Naukowe AP, 2006
s. 93-95 : abstr.
SZM
AWZ
6/7
Paweł Paśko, Mirosław Krośniak, Joanna Chłopicka, Iwona Zagrodnik, Zofia Zachwieja.
Ocena sposobu żywienia studentów Wydziału Farmaceutycznego Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie w latach 2003-2004. Część I. Składniki mineralne.
(Assessment of nutrition of students of Faculty of Pharmacy of the Jagiellonian University Medical School in Cracow in 2003 and 2004. Part I : Mineral components.)
Żywienie Człowieka i Metabolizm
2005 : R. 32 supl. 1 cz. 1, s. 660-667, il., bibliogr. 12 poz.
AP
ORG
KBN
7/7
Henryk Bartoń, Maria Fołta, Paweł Paśko, Mariusz Szpakowska, Iwona Zagrodnik.
Cynk i miedź w wybranych sokach i wodach mineralnych oraz wodach pitnych pobranych w przedszkolach Krakowa.
(Zinc and copper in juice and mineral water samples as well as in drinking water collected in preschools of Kraków.)
W: Polska żywność i napoje na rynkach Unii Europejskiej - szanse i zagrożenia : Materiały Konferencji Naukowej zorganizowanej z okazji Jubileuszu 30-lecia Oddziału i Wydziału Technologii Żywności, Kraków, 15 października, 2004
s. 24 : abstr.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ