Bibliografia UJ CM




Zapytanie: WAGA JACEK
Liczba odnalezionych rekordów: 7



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/7
Monika Ziemianin, Jacek Waga, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska.
Changes in qualitative and quantitative traits of birch (Betula pendula) pollen allergenic proteins in relation to the pollution contamination.
Environmental Science and Pollution Research
2021 : Vol. 28, nr 29, s. 39952-39965, il., bibliogr., abstr.
Tytuł równoległy Environmental Science and Pollution Research International.
Autor korespondencyjny: Dorota Myszkowska.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 0944-1344

AZ
ORG
AIF
IF: 5.190
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
2/7
Andrzej Skoczowski, Krystyna Obtułowicz, Ewa Czarnobilska, Wojciech Dyga, Marcel Mazur, Iwona Stawoska, Jacek Waga.
Antibody reactivity in patients with IgE-mediated wheat allergy to various subunits and fractions of gluten and non-gluten proteins from ω-gliadin-free wheat genotypes.
Annals of Agricultural and Environmental Medicine
2017 : Vol. 24, nr 2, s. 229-236, il., bibliogr. 36 poz., abstr.
AAEM. Ann. Agric. Environ. Med.
Autor korespondencyjny: Iwona Stawoska.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY-NC 3.0.
Data udostępnienia w sposób otwarty: 2017-11-16

p-ISSN: 1232-1966

AP
ORG
AIF
IF: 1.116
BB: PubMed ; Scopus ; Web of Science Core Collection
PubMed; Scopus; Web of Science Core Collection
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
3/7
Krystyna Obtułowicz, Jacek Waga, Wojciech Dyga.
Gluten - mechanizmy nietolerancji, objawy i możliwości lecznicze IgE-zależnej alergii na gluten w świetle aktualnych badań kliniczno-immunologicznych.
(Gluten - mechanisms of intolerance, symptoms and treatment possibilities of IgE-related allergy for gluten in the light of actual clinical and immunological studies.)
Przegląd Lekarski
2015 : T. 72, nr 12, s. 747-753, il., bibliogr. 39 poz.
p-ISSN: 0033-2240

AP
ORG
KBN
Adres url:
4/7
Andrzej Skoczowski, Krystyna Obtułowicz, Ewa Czarnobilska, Wojciech Dyga, Maria Stachowicz, Jacek Waga.
Patient - dependent differentiation of gluten protein IgE-binding epitopes in wheat allergy.
Przegląd Lekarski
2013 : T. 70, nr 12, s. 1043-1047, il., bibliogr. 25 poz.
p-ISSN: 0033-2240

AP
ORG
KBN
Adres url:
5/7
Jacek Waga, Krystyna Obtułowicz, Jerzy Zientarski, Ewa Czarnobilska, Andrzej Skoczowski.
Purified Wheat Gliadin Proteins as Immunoglobulin E Binding Factors in Wheat Mediated Allergies.
American Journal of Plant Sciences
2011 : Vol. 2, nr 3, s. 476-483, il., bibliogr. 31 poz., abstr.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.
p-ISSN: 2158-2742

AZ
ORG
APZ
Adres url:
DOI:
6/7
Jerzy Zientarski, Jacek Waga, Andrzej Skoczowski, Krystyna Obtułowicz, Barbara Bilo.
Izolowanie i oczyszczanie alergizujących frakcji białek gliadynowych metodą ultrawirowania oraz elektroforezy preparatywnej.
(Isolation and purification of allergenic gliadin protein fractions by ultracentrifugation and preparative electrophoresis.)
W: Wybrane zagadnienia z zakresu alergenów nasion zbóż i roślin strączkowych : monografia / pod red. naukową Łucji Fornal. - Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
s. 23-33 : il., bibliogr. 22 poz.
RMP
ORG
RMP
7/7
Jacek Waga, Jerzy Zientarski, Krystyna Obtułowicz, Barbara Bilo.
Flour quality and binding of immunoglobulin E by gliadin proteins of two winter wheat genotypes.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2006 : Vol. 15/56, nr 3, s. 305-310, il., bibliogr. 35 poz.
AP
ORG
KBN
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ