Bibliografia UJ CM




Zapytanie: VALLELEY SOFIA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Beata Piórecka, W. Bruce Traill, Bhavani Shankar, Tino Bech-Larsen, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Sofia Valleley.
Prozdrowotne europejskie działania w zakresie refolmulacji produktów żywnościowych.
W: Żywność projektowana. Cz. 2
red. Maria Walczycka, Grażyna Jaworska, Aleksandra Duda-Chodak, Ladislav Staruch
Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011
s. 245-256 : abstr.
23 cm.
p-ISBN: 978-83-932389-7-2

RZP
ORG
RMP
2/2
Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Beata Piórecka, W. Bruce Traill, Bhavani Shankar, Tino Bech-Larsen, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Sofia Valleley.
Prozdrowotne europejskie działania w zakresie reformulacji produktów żywnościowych.
W: Żywność projektowana. Cz. 1 : X Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku".
red. Aleksandra Duda-Chodak, Tomasz Tarko, Maria Walczycka, Grażyna Jaworska
Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011
s. 245-256
23 cm.
p-ISBN: 978-83-932389-3-4

RZP
ORG
RMP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ