Bibliografia UJ CM




Zapytanie: TUREK KATARZYNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Ewelina Jamróz, Piotr Kulawik, Joanna Tkaczewska, Paulina Guzik, Marzena Zając, Lesław Juszczak, Paweł Krzyściak, Katarzyna Turek.
The effects of active double-layered furcellaran/gelatin hydrolysate film system with Ala-Tyr peptide on fresh Atlantic mackerel stored at -18 °C.
Food Chemistry
2021 : Vol. 338, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Ewelina Jamróz.
p-ISSN: 0308-8146

AZ
ORG
AIF
IF: 9.231
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ