Bibliografia UJ CM




Zapytanie: TRAILL W BRUCE
Liczba odnalezionych rekordów: 9



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/9
Mario Mazzocchi, Silvia Cagnone, Tino Bech-Larsen, Barbara Niedźwiedzka, Anna Saba, Bhavani Shankar, Wim Verbeke, W. Bruce Traill.
What is the public appetite for healthy eating policies? Evidence from a cross-European survey.
Health Economics, Policy and Law
2015 : Vol. 10, nr 3, s. 267-292, bibliogr., abstr.
Copyright Cambridge University Press 2014.
p-ISSN: 1744-1331

AZ
ORG
AIF
IF: 1.095
Streszczenie w PubMed:
2/9
Barbara Niedźwiedzka, Mario Mazzocchi, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Wim Verbeke, W. Bruce Traill.
Determinants of information behaviour and information literacy related to healthy eating among Internet users in five European countries.
Information Research
2014 : Vol. 19, nr 3 art. no. 633, s. 1-8, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1368-1613

AZ
ORG
AIF
IF: 0.370
Adres url:
3/9
Federico J.A. Perez-Cueto, Jessica Aschemann-Witzel, Bhavani Shankar, Jose Brambila-Macias, Tino Bech-Larsen, Mario Mazzocchi, Sara Capacci, Anna Saba, Aida Turrini, Barbara Niedzwiedzka, Beata Piorecka, Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Josephine Wills, W. Bruce Traill, Wim Verbeke.
Assessment of evaluations made to healthy eating policies in Europe : a review within the EATWELL Project.
Public Health Nutrition
2012 : Vol. 15, nr 8, s. 1489-1496, il., bibliogr. 64 poz.
p-ISSN: 1368-9800

AZ
ORG
AIF
IF: 2.250
4/9
Sara Capacci, Mario Mazzocchi, Bhavani Shankar, Jose Brambila Macias, Wim Verbeke, Federico J.A. Perez-Cueto, Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Beata Piórecka, Barbara Niedzwiedzka, Dina D'Addesa, Anna Saba, Aida Turrini, Jessica Aschemann-Witzel, Tino Bech-Larsen, Mathias Strand, Laura Smillie, Josephine Wills, W. Bruce Traill.
Policies to promote healthy eating in Europe : a structured review of instruments and their effectiveness.
Nutrition Reviews
2012 : Vol.70, nr 3, s. 188-200, bibliogr. 68 poz.
p-ISSN: 0029-6643

AZ
POG
AIF
IF: 4.597
5/9
W. Bruce Traill, Tino Bech-Larsen, Laura Gennaro, Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Sofia Kuhn, Jo Wills.
Reformulation for healthier food : a qualitative assessment of alternative approaches
https://ageconsearch.umn.edu/record/123511?ln=en
AgEcon Search

2012
2022.10.10
https://ageconsearch.umn.edu/?ln=en
s. 1-34, il., bibliogr.
Conference Paper/ Presentation - 2012 AAEA/EAAE Food Environment Symposium
DO
BB: Agricultural and Applied Economics Association (AAEA) ; Agricultural and Applied Economics Association (AAEA) Conferences ; 2012 AAEA/EAAE Food Environment Symposium
Agricultural and Applied Economics Association (AAEA); Agricultural and Applied Economics Association (AAEA) Conferences; 2012 AAEA/EAAE Food Environment Symposium
DOI:
6/9
Barbara Niedźwiedzka, Mario Mazzocchi, Lucia Modugno, Beata Piórecka, Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Wim Verbeke, W. Bruce Traill.
Zachowania informacyjne Polaków dotyczące zdrowego odżywiania się. Wyniki badania EATWELL.
(Information behaviour of Poles in area of healthy eating. Results of EATWELL survey.)
Zeszyty Naukowe Ochrony Zdrowia, Zdrowie Publiczne i Zarządzanie
2012 : T. 10, nr 2, s. 57-64, abstr.
p-ISSN: 2084-2627

AP
ORG
KBN
Adres url:
7/9
Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Beata Piórecka, W. Bruce Traill, Bhavani Shankar, Tino Bech-Larsen, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Sofia Valleley.
Prozdrowotne europejskie działania w zakresie refolmulacji produktów żywnościowych.
W: Żywność projektowana. Cz. 2
red. Maria Walczycka, Grażyna Jaworska, Aleksandra Duda-Chodak, Ladislav Staruch
Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011
s. 245-256 : abstr.
23 cm.
p-ISBN: 978-83-932389-7-2

RZP
ORG
RMP
8/9
Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Beata Piórecka, W. Bruce Traill, Bhavani Shankar, Tino Bech-Larsen, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Sofia Valleley.
Prozdrowotne europejskie działania w zakresie reformulacji produktów żywnościowych.
W: Żywność projektowana. Cz. 1 : X Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku".
red. Aleksandra Duda-Chodak, Tomasz Tarko, Maria Walczycka, Grażyna Jaworska
Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011
s. 245-256
23 cm.
p-ISBN: 978-83-932389-3-4

RZP
ORG
RMP
9/9
Mario Mazzocchi, F.J. Armando Perez-Cueto, Strand Mathias, Barbara Niedzwiedzka, Diana D'Addesa, W. Bruce Traill.
Public policies and healthy eating in Europe : a snapshot.
Public Health Nutrition
2010 : Vol. 13, nr 9(A), s. 32
II World Congress of Public Health Nutrition : I Latinoamerican Congress of Community Nutrition, Porto, Portugal. September 23-25, 2010.
SZZ
SIF
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ