Bibliografia UJ CM




Zapytanie: STOŚ KATARZYNA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Witold Jan Płocharski, Jarosław Wojciech Markowski, Barbara Groele, Katarzyna Stoś, Agnieszka Paulina Kozioł-Kozakowska.
Soki, nektary, napoje - aspekty rynkowe i zdrowotne.
(Juices, nectars, drinks - market and health aspects.)
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2017, nr 4, s. 6-10, il., bibliogr. 9 poz.
p-ISSN: 0137-2645

AP
POG
KBN
Adres url:
DOI:
2/3
Zbigniew Szybiński, Mirosław Jarosz, Alicja Hubalewska-Dydejczyk, Katarzyna Stolarz-Skrzypek, Kalina Kawecka-Jaszcz, Iwona Traczyk, Katarzyna Stoś.
Iodine-deficiency prophylaxis and the restriction of salt consumption - a 21st century challenge.
Endokrynologia Polska
2010 : T. 61, nr 1, s. 135-140, bibliogr. 32 poz., abstr., streszcz.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY-NC-ND 4.0.
p-ISSN: 0423-104X

AP
POG
KBN
Adres url:
Adres url:
3/3
Marek Ludwik Grabowski, Katarzyna Stoś, Lucjan Szponar, Zbigniew Szybiński.
Jakość i poziom spożycia soli kuchennej jodowanej jako podstawa profilaktyki jodowej w Polsce.
(Quality and consumption of iodized table salt as a basis for iodine prophylaxis in Poland.)
Zdrowie Publiczne
2005 : T. 115, nr 1, s. 11-15, il., bibliogr. 21 poz., streszcz., summ.
AP
ORG
KBN
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ