Bibliografia UJ CM




Zapytanie: SHANKAR BHAVANI
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/5
Mario Mazzocchi, Silvia Cagnone, Tino Bech-Larsen, Barbara Niedźwiedzka, Anna Saba, Bhavani Shankar, Wim Verbeke, W. Bruce Traill.
What is the public appetite for healthy eating policies? Evidence from a cross-European survey.
Health Economics, Policy and Law
2015 : Vol. 10, nr 3, s. 267-292, bibliogr., abstr.
Copyright Cambridge University Press 2014.
p-ISSN: 1744-1331

AZ
ORG
AIF
IF: 1.095
Streszczenie w PubMed:
2/5
Federico J.A. Perez-Cueto, Jessica Aschemann-Witzel, Bhavani Shankar, Jose Brambila-Macias, Tino Bech-Larsen, Mario Mazzocchi, Sara Capacci, Anna Saba, Aida Turrini, Barbara Niedzwiedzka, Beata Piorecka, Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Josephine Wills, W. Bruce Traill, Wim Verbeke.
Assessment of evaluations made to healthy eating policies in Europe : a review within the EATWELL Project.
Public Health Nutrition
2012 : Vol. 15, nr 8, s. 1489-1496, il., bibliogr. 64 poz.
p-ISSN: 1368-9800

AZ
ORG
AIF
IF: 2.250
3/5
Sara Capacci, Mario Mazzocchi, Bhavani Shankar, Jose Brambila Macias, Wim Verbeke, Federico J.A. Perez-Cueto, Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Beata Piórecka, Barbara Niedzwiedzka, Dina D'Addesa, Anna Saba, Aida Turrini, Jessica Aschemann-Witzel, Tino Bech-Larsen, Mathias Strand, Laura Smillie, Josephine Wills, W. Bruce Traill.
Policies to promote healthy eating in Europe : a structured review of instruments and their effectiveness.
Nutrition Reviews
2012 : Vol.70, nr 3, s. 188-200, bibliogr. 68 poz.
p-ISSN: 0029-6643

AZ
POG
AIF
IF: 4.597
4/5
Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Beata Piórecka, W. Bruce Traill, Bhavani Shankar, Tino Bech-Larsen, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Sofia Valleley.
Prozdrowotne europejskie działania w zakresie refolmulacji produktów żywnościowych.
W: Żywność projektowana. Cz. 2
red. Maria Walczycka, Grażyna Jaworska, Aleksandra Duda-Chodak, Ladislav Staruch
Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011
s. 245-256 : abstr.
23 cm.
p-ISBN: 978-83-932389-7-2

RZP
ORG
RMP
5/5
Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Beata Piórecka, W. Bruce Traill, Bhavani Shankar, Tino Bech-Larsen, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Sofia Valleley.
Prozdrowotne europejskie działania w zakresie reformulacji produktów żywnościowych.
W: Żywność projektowana. Cz. 1 : X Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku".
red. Aleksandra Duda-Chodak, Tomasz Tarko, Maria Walczycka, Grażyna Jaworska
Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011
s. 245-256
23 cm.
p-ISBN: 978-83-932389-3-4

RZP
ORG
RMP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ