Bibliografia UJ CM




Zapytanie: SHAFREEN RAJAMOHAMED BEEMA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Maria A. Lozano-Grande, Alma Leticia Martinez-Ayala, Rajamohamed Beema Shafreen, Arkadiusz Szterk, Zenon Jastrzębski, Hanna Leontowicz, Jerzy Drzewiecki, Pawel Pasko, Aviva Ezra, Shela Gorinstein.
Antioxidant, quenching, electrophoretic, antifungal and structural properties of proteins and their abilities to control the quality of Amaranthus industrial products.
Food Control
2020 : Vol. 115, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Rajamohamed Beema Shafreen.
p-ISSN: 0956-7135

AZ
ORG
AIF
IF: 5.548
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ