Bibliografia UJ CM




Zapytanie: PIWOWARCZYK JOANNA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Przemysław Talik, Joanna Piwowarczyk, Bożena Muszyńska, Urszula Hubicka.
DSC study of hydration and water-holding behaviour of cultured in vitro mycelium and naturally grown fruiting bodies of freeze-dried Boletus badius, Agaricus bisporus and Cantharellus cibarius.
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry
2021 : Vol. 143, nr 5, s. 3525-3532, il., bibliogr. 44 poz., abstr.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.
Autor korespondencyjny: Przemysław Talik.

p-ISSN: 1388-6150

AZ
ORG
AIF
IF: 4.755
Adres url:
2/3
Urszula Hubicka, Katarzyna Mytnik, Joanna Piwowarczyk, Agata Kryczyk.
Opracowanie i walidacja metody RP-HPLC do oznaczania witamin K oraz D3.
W: 1-st International Conference on Pharmaceutical and Medical Sciences, Poprad - Slovakia, 22.07-24.07. 2016 : congress book.
Kraków : ZOZ Ośrodek UMEA SHINODA-KURACEJO, 2016.
s. 46-47.
p-ISBN: 978-83-936591-3-5

SZZ
AWZ
3/3
Anna Niedziela, Katarzyna Grabowska, Paulina Pojnar, Joanna Piwowarczyk, Effiom Adrian Uman-Ntuk, Joanna Chłopicka opiekun.
Wpływ dodatków (mleko, cukier, cytryna, soki, przyprawy-kardamon) na aktywność antyoksydacyjną naparów kawy i herbaty.
Przegląd Lekarski
2010 : T. 67 supl. 1, s. 15, abstr. 58
Międzynarodowa Konferencja Naukowa Studentów Uczelni Medycznych, Kraków, 22-24 kwiecień 2010.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ