Bibliografia UJ CM




Zapytanie: PIOTROWSKA AGNIESZKA
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/5
Mirosław Krośniak, Agnieszka Piotrowska, Jan Błaszczyk.
Potencjał antyoksydacyjny oraz kwasowość w zależności od odmiany i zastosowanej podkładki w jabłkach z okolic Krakowa.
(Antioxidant potential and total acidity of apples grown in Kraków region as influenced by cultivar and rootstock.)
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2009 : T. 42, nr 3, s. 904-909, il., bibliogr. 11 poz., summ.
AP
ORG
KBN
2/5
Mirosław Krośniak, Agnieszka Piotrowska, Jan Błaszczyk.
Potencjał antyoksydacyjny oraz kwasowość w zależności od odmiany i zastosowanej podkładki w jabłkach z okolic Krakowa.
(Antioxidant potential and total acidity of apples grown in Kraków region as influenced by cultivar and rootstock.)
W: XX Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne : "Jakość zdrowotna żywności i żywienia oraz przedmiotów użytku", Warszawa, 10-11 września 2009 : streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów
s. 118 : abstr. PF-5.
SZP
AWZ
3/5
Maria Fołta, Miroslaw Krośniak, Agnieszka Piotrowska, Zofia Zachwieja, Jan Błaszczyk.
Właściwości antyoksydacyjne oraz zawartość polifenoli w sokach z jabłek starych i nowych odmian.
(Antioxidant activity and total phenolics content in the apple juice obtained from old and new varieties of apples.)
Żywienie Człowieka i Metabolizm
2007 : R. 34, nr 1-2, s. 544-549, il., bibliogr. 11 poz.
AP
ORG
KBN
4/5
Małgorzata Puc, Elżbieta Weryszko-Chmielewska, Agnieszka Piotrowska, Agnieszka Grinn-Gofroń, Dorota Myszkowska, Piotr Rapiejko, Paulina Antonik, Małgorzata Malkiewicz, Mirosław Puc.
Stężenie pyłku olszy w powietrzu wybranych miast Polski w 2006 r.
(Alder pollen count in the air of selected Polish cities in 2006.)
Alergoprofil
2006 : Vol. 2, nr 2, s. 37-42, il., bibliogr. 13 poz., streszcz., summ.
AP
ORG
5/5
Katarzyna Banasik, Agnieszka Piotrowska, Anna Urban, Ewa Fyda, Joanna Chłopicka opiekun.
Zawartość antyoksydantów w kiełkach gryki w zależności od temperatury kiełkowania.
Przegląd Lekarski
2005 : T. 62 supl. 1, s. 62, abstr. 244
Międzynarodowa Konferencja Naukowa Studentów Uczelni Medycznych, Kraków, 21-23 kwietnia 2005.
SZP
AWZ
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ