Bibliografia UJ CM




Zapytanie: PAZDAN KAROLINA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Paweł Zagrodzki, Mirosław Krośniak, Karolina Pazdan, Jadwiga Piotrowicz, Maciej Gąstoł.
Stężenie wybranych składników mineralnych w sokach jabłkowych z uprawy konwencjonalnej i ekologicznej.
(Concentration of selected trace and major elements in apple juices originated from conventional and organic cultivations.)
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2012 : T. 45, nr 3, s. 722-728, bibliogr. 15 poz., sum.
p-ISSN: 0365-9445

AP
ORG
KBN
Adres url:
2/2
Paweł Zagrodzki, Mirosław Krośniak, Karolina Pazdan, Jadwiga Piotrowicz, Maciej Gąstoł.
Stężenie wybranych składników mineralnych w sokach jabłkowych z uprawy konwencjonalnej i ekologicznej.
W: XXII Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne Żywność i Żywienie w XXI wieku - wyzwania i nadzieje, Wisła, 5-7 września 2012 : streszczenia referatów i plakatów.
s. 97 : abstr. PC7
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ