Bibliografia UJ CM




Zapytanie: PARVIZIAN MICHAEL K
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Mi Ah Han, Dena Zeraatkar, Gordon H. Guyatt, Robin W.M. Vernooij, Regina El Dib, Ying Zhang, Abdullah Algarni, Gareth Leung, Dawid Storman, Claudia Valli, Montserrat Rabassa, Nadia Rehman, Michael K. Parvizian, Max Zworth, Jessica J. Bartoszko, Luciane Cruz Lopes, Daegan Sit, Malgorzata M. Bala, Pablo Alonso-Coello, Bradley C. Johnston.
Reduction of Red and Processed Meat Intake and Cancer Mortality and Incidence : A Systematic Review and Meta-analysis of Cohort Studies.
Annals of Internal Medicine
2019 : Vol. 171, nr 10, s. 711-720, il., bibliogr. 63 poz.
Autor korespondencyjny: Gordon H. Guyatt.
p-ISSN: 0003-4819

AZ
ORG
AIF
IF: 21.317
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ