Bibliografia UJ CM




Zapytanie: PALADINO NADIA
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/4
Agnieszka Micek, Ali A. Alshatwi, Nadia Paladino, Ida Guerrera, Giuseppe Grosso, Sabrina Castellano, Justyna Godos.
Association between alcoholic (poly)phenol-rich beverage consumption and cognitive status in older adults living in a Mediterranean area
International Journal of Food Sciences and Nutrition
2023 : Vol. 74, nr 3, s. 362-372, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Giuseppe Grosso
Online First 2023-04-26

p-ISSN: 0963-7486
e-ISSN: 1465-3478

AZ
ORG
AIF
IF: 3.900
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
2/4
Justyna Godos, Francesca Giampieri, Emanuele Chisari, Agnieszka Micek, Nadia Paladino, Tamara Y. Forbes-Hernandez, Jose L. Quiles, Maurizio Battino, Sandro La Vignera, Giuseppe Musumeci, Giuseppe Grosso.
Alcohol consumption, bone mineral density, and risk of osteoporotic fractures : a dose-response meta-analysis.
International Journal of Environmental Research and Public Health
2022 : Vol. 19, nr 3, il., bibliogr. 62 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Giuseppe Grosso.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0

p-ISSN: 1661-7827
e-ISSN: 1660-4601

AZ
ORG
APZ
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
3/4
Justyna Godos, Francesca Giampieri, Agnieszka Micek, Maurizio Battino, Tamara Y. Forbes-Hernandez, Jose L. Quiles, Nadia Paladino, Luca Falzone, Giuseppe Grosso.
Effect of Brazil nuts on selenium status, blood lipids, and biomarkers of oxidative stress and inflammation : a systematic review and meta-analysis of randomized clinical trials.
Antioxidants
2022 : Vol. 11, nr 2, il., bibliogr. 39 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Giuseppe Grosso.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0

e-ISSN: 2076-3921

AZ
ORG
AIF
IF: 7.000
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
4/4
Justyna Godos, Filippo Caraci, Agnieszka Micek, Sabrina Castellano, Emanuele D'Amico, Nadia Paladino, Raffaele Ferri, Fabio Galvano, Giuseppe Grosso.
Dietary Phenolic Acids and Their Major Food Sources Are Associated with Cognitive Status in Older Italian Adults.
Antioxidants
2021 : Vol. 10, nr 5, il., bibliogr. 61 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Filippo Caraci.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 2076-3921

AZ
ORG
AIF
IF: 7.675
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ