Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ORZEŁ AGNIESZKA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Katarzyna Jaglarz-Biały, Aleksander Konturek, Agnieszka Orzeł, Katarzyna Król-Dyrek, Justyna Frączek, Mirosław Krośniak.
Badanie właściwości antyoksydacyjnych oraz analiza składu liofilizowanych owoców aronii, truskawki, jeżyny i wybranych gatunków malin
W: XXIX Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne Żywność i Żywienie a zdrowie człowieka - aspekty epidemiologiczne i kliniczne, Poznań, 20-21.06.2023 : streszczenia
s. 12 : abstr. K/II.7
SZP
AWZ
2/2
Agnieszka Orzeł, Mirosław Krośniak, Adrianna Wójs-Janik, Katarzyna Król-Dyrek, Monika Gasparska.
Maliny i jeżyny- nutraceutyki z polskiej hodowli
W: XXIX Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne Żywność i Żywienie a zdrowie człowieka - aspekty epidemiologiczne i kliniczne, Poznań, 20-21.06.2023 : streszczenia
s. 11 : abstr. K/II.5
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ