Bibliografia UJ CM




Zapytanie: MARTIN-BELLOSO OLGA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Shela Gorinstein, Zofia Zachwieja, Elena Katrich, Elke Pawelzik, Ratiporn Haruenkit, Simon Trakhtenberg, Olga Martin-Belloso.
Comparison of the contents of the main antioxidant compounds and the antioxidant activity of white grapefruit and his new hybrid.
Food Science & Technology
2004 : Vol. 37, nr 3, s. 337-343, bibliogr. 41 poz., abstr.
LWT - Food Science and Technology.
AZ
ORG
AIF
IF: 0.818
Adres url:
2/3
Shela Gorinstein, Hanna Leontowicz, Maria Leontowicz, Antonin Lojek, Milan Ciz, Ryszard Krzeminski, Zofia Zachwieja, Zenon Jastrzebski, Efren Delgado-Licon, Olga Martin-Belloso, Simon Trakhtenberg.
Seed oils improve lipid metabolism and increase antioxidant potential in rats fed diets containing cholesterol.
Nutr. Res.
2003 : Vol. 23, nr 3, s. 317-330, il., bibliogr. 40 poz., abstr.
AZ
ORG
AIF
IF: 0.717
Adres url:
3/3
Shela Gorinstein, Zofia Zachwieja, Maria Folta, Henryk Barton [Bartoń], Jadwiga Piotrowicz, Marina Zemser, Moshe Weisz, Simon Trakhtenberg, Olga Martin-Belloso.
Comparative contents of dietary fiber, total phenolics, and minerals in persimmons and apples.
J. Agric. Food Chem.
2001 : Vol. 49, nr 2, s. 952-957, il., bibliogr. 43 poz.
AZ
AIF
IF: 1.576
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ