Bibliografia UJ CM




Zapytanie: KSIĘŻAREK AGNIESZKA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Agnieszka Księżarek.
Mikrofale w kuchni.
Magazyn Aptekarski
2006 : nr 2, s. 44-47, il., bibliogr. 8 poz.
AP
POG
Adres url:
2/2
Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Agnieszka Księżarek, Jaśmina Żwirska, Beata Piórecka.
Zastosowanie mikrofal w przygotowaniu posiłków. Małopolskie badania wstępne.
(Application of microwaves in meals' preparation. The Małopolska preliminary study.)
W: Konsument żywności i jego zachowania w warunkach polskiego członkostwa w Unii Europejskiej / red. nauk. Krystyna Gutkowska, Lucyna Narojek ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego. Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji.
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005
s. 357-362 : bibliogr.
RMP
ORG
RMP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ