Bibliografia UJ CM




Zapytanie: KRZECZKOWSKA MONIKA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Monika Krzeczkowska.
Niedobór a nadmiar jodu.
Poradnik Aptekarski
2006 : /2007, nr 8, s. 28-29, bibliogr.
AP
POP
Adres url:
2/3
Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Monika Krzeczkowska.
Jod nie tylko płyn Lugola.
Poradnik Aptekarski
2006 : nr 7, s. 1-2, bibliogr.
AP
POP
Adres url:
3/3
Monika Krzeczkowska, Włodzimierz Opoka, Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Sól kuchenna - najpopularniejsza przyprawa.
(Kitchen salt - the most popular spice.)
Żywienie Człowieka i Metabolizm
2005 : R. 32 supl. 1 cz. 2, s. 967-973, bibliogr. 10 poz.
AP
POG
KBN
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ