Bibliografia UJ CM




Zapytanie: KOT JAROSŁAW
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Marta Zimoch, Ilona Sanocka, Justyna Okarmus, Klaudia Kupczak, Jarosław Kot, Joanna Chłopicka opiekun.
Badanie właściwości antyoksydacyjnych kiełków czerwonej kapusty.
Przegląd Lekarski
2010 : T. 67 supl. 1, s. 15, abstr. 60
Międzynarodowa Konferencja Naukowa Studentów Uczelni Medycznych, Kraków, 22-24 kwiecień 2010.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ