Bibliografia UJ CM




Zapytanie: KOSEWSKI GRZEGORZ
Liczba odnalezionych rekordów: 7



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/7
Agnieszka Kaźmierska, Izabela Bolesławska, Paweł Jagielski, Adriana Polańska, Aleksandra Danczak-Pazdrowska, Grzegorz Kosewski, Anna Morawska, Zygmunt Adamski, Juliusz Przysławski.
Wpływ suplementacji olejem z wiesiołka na parametry biochemiczne pacjentów leczonych izotretynoiną z powodu trądziku pospolitego
W: XXIX Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne Żywność i Żywienie a zdrowie człowieka - aspekty epidemiologiczne i kliniczne, Poznań, 20-21.06.2023 : streszczenia
s. 27 : abstr. P/28
SZP
AWZ
2/7
Agnieszka Kaźmierska, Izabela Bolesławska, Paweł Jagielski, Adriana Polańska, Aleksandra Dańczak-Pazdrowska, Grzegorz Kosewski, Zygmunt Adamski, Juliusz Przysławski.
Effect of evening primrose oil supplementation on biochemical parameters and nutrition of patients treated with isotretinoin for acne Vulgaris : a randomized double-blind trial
Nutrients
2022 : Vol. 14, nr 7, il., bibliogr. 82 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Izabela Bolesławska
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0

e-ISSN: 2072-6643

AZ
ORG
AIF
IF: 5.900
Adres url:
3/7
Izabela A. Bolesławska Bolesławska, Grzegorz Kosewski, Paweł Jagielski, Małgorzata Dobrzyńska, Juliusz Przysławski.
Analysis of antioxidant capacity and polyphenol content of Goji fruit products available on the european market.
Acta Poloniae Pharmaceutica
2021 : Vol. 78, nr 3, s. 345-351, bibliogr. 39 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Izabela A. Bolesławska.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY-NC 4.0.

p-ISSN: 0001-6837
e-ISSN: 2353-5288

AP
ORG
AIF
IF: 0.555
Adres url:
4/7
Grzegorz Kosewski, Magdalena Kowalówka, Małgorzata Dobrzyńska, Paweł Jagielski, Juliusz Przysławski.
Profile of fatty acids in the yolks of chicken eggs, including DHA, depending on hen breeding method
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2021 : T. 54, nr 1, s. 66-72, bibliogr. 15 poz., sum.
Autor korespondencyjny: brak.
p-ISSN: 0365-9445

AP
ORG
KBN
Adres url: *
5/7
Izabela Bolesławska, Grzegorz Kosewski, Magdalena Kowalówka, Paweł Jagielski, Juliusz Przysławski.
Potencjał antyoksydacyjny produktów i suplementów diety z owoców goji.
W: Żywienie i nowotwory : materiały konferencyjne I Krajowej Konferencji Naukowej Polskiego Towarzystwa Nauk Żywieniowych z cyklu pt. Dylematy nauki o żywieniu człowieka - dziś i jutro, Olsztyn, 13-14 czerwca 2018 r.
Warszawa : Polskie Towarzystwo Nauk Żywieniowych, 2018.
s. 81.
p-ISBN: 978-83-949238-1-5

SZP
AWZ
6/7
Izabela Bolesławska, Grzegorz Kosewski, Paweł Jagielski, Jaśmina Żwirska, Hanna Płuszka, Juliusz Przysławski.
Profil lipidowy i profil kwasów tłuszczowych u osób z nadciśnieniem tętniczym stosujących dietę optymalną.
(Fatty acids and lipids profile among hypertensive people using optimal diet.)
Hygeia Public Health
2018 : Vol. 52, nr 1, s. 96-99, bibliogr. 24 poz.
Autor korespondencyjny: Izabela Bolesławska.
p-ISSN: 1509-1945

AP
ORG
KBN
Adres url:
7/7
Izabela Bolesławska, Juliusz Przysławski, Grzegorz Kosewski, Paweł Jagielski.
Zawartość tłuszczu i profil kwasów tłuszczowych w produktach z nasion goji.
W: XXIII Naukowy Zjazd Polskiego Towarzystwa Farmaceutycznego : Farmacja w Polsce perspektywy nauki i zawodu, Kraków 19-22 września 2017.
s. 232 : abstr. P48.
p-ISBN: 978-83-942760-4-1

SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ