Bibliografia UJ CM




Zapytanie: KORZEC KATARZYNA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Alina Kareta, Katarzyna Korzec, Aneta Łupicka, Joanna Chłopicka opiekun.
Właściwości antyoksydacyjne kiełków brokułów i rzodkiewki w zależności od czasu kiełkowania.
Przegląd Lekarski
2006 : T. 63 supl. 2, s. 24, abstr. 95
Międzynarodowa Konferencja Naukowa Studentów Uczelni Medzycznych, Kraków, 6-9 kwietnia, 2006.
SZM
AWZ
2/2
Alina Kareta, Katarzyna Korzec, Agnieszka Kubit, Aneta Łupicka, Joanna Chłopicka opiekun.
Zastosowanie metody FRAP do oznaczania potencjału antyoksydacyjnego kiełków rzodkiewki i brokułów.
W: XXXV Seminarium Kół Naukowych, Olsztyn, 9-10 maja, 2006
s. 320 : abstr.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ