Bibliografia UJ CM




Zapytanie: KOC K
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
A[gnieszka] Szopa, K. Koc, H[alina] Ekiert.
Chia (Salviahispanica L.) właściwości lecznicze, aspekty toksykologiczne oraz badania biotechnologiczne.
W: II Ogólnopolska Konferencja Studenckich Kół Naukowych: "W kręgu myśli Paracelsusa - od paradygmatu quintaessentia do oznaczania nanośladów we współczesnej analizie ksenobiotyków", Kraków, 20 maja 2017.
: abstr.
SZP
AWZ
2/2
A[gnieszka] Szopa, P[aweł] Kubica, A. Comanelea, K. Koc, H[alina] Ekiert.
In vitro cultures of Salvia hispanica I. (mexican chia) as a rich source of phenolic compounds.
W: 4th Meeting on Biotechnology of Plant Products : Green for good IV, Olomouc, Czech Republic, June 19-22, 2017.
s. 146 : poster 72, bibliogr. 2 poz.
SZZ
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ