Bibliografia UJ CM




Zapytanie: JUSZCZAK LESŁAW
Liczba odnalezionych rekordów: 11



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/11
Wiktoria Grzebieniarz, Joanna Tkaczewska, Lesław Juszczak, Paweł Krzyściak, Agnieszka Cholewa-Wójcik, Nikola Nowak, Paulina Guzik, Michał Szuwarzyński, Tomasz Mazur, Ewelina Jamróz.
Improving the quality of multi-layer films based on furcellaran by immobilising active ingredients and impact assessment of the use of a new packaging material
Food Chemistry
2023 : Vol. 428, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Wiktoria Grzebieniarz
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0

p-ISSN: 0308-8146
e-ISSN: 1873-7072

AZ
ORG
AIF
IF: 8.800
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
2/11
Wiktoria Grzebieniarz, Joanna Tkaczewska, Lesław Juszczak, Agnieszka Kawecka, Paweł Krzyściak, Nikola Nowak, Paulina Guzik, Mirosław Kasprzak, Magdalena Janik, Ewelina Jamróz.
The influence of aqueous butterfly pea (Clitoria ternatea) flower extract on active and intelligent properties of furcellaran Double-Layered films - in vitro and in vivo research
Food Chemistry
2023 : Vol. 413, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Wiktoria Grzebieniarz
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY-NC-ND 4.0

p-ISSN: 0308-8146
e-ISSN: 1873-7072

AZ
ORG
AIF
IF: 8.800
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
3/11
Ewelina Jamróz, Magdalena Janik, Luis Marangoni, Jr., Ronierik Pioli Vieira, Joanna Tkaczewska, Agnieszka Kawecka, Michał Szuwarzyński, Tomasz Mazur, Joanna Maria Jasińska, Paweł Krzyściak, Lesław Juszczak.
Double-layered films based on furcellaran, chitosan, and gelatin hydrolysates enriched with AgNPs in Yerba Mate extract, montmorillonite, and curcumin with rosemary essential oil
Polymers
2022 : Vol. 14, nr 20, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Ewelina Jamróz
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0

e-ISSN: 2073-4360

AZ
ORG
AIF
IF: 5.000
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
4/11
Ewelina Jamróz, Agnieszka Cabaj, Joanna Tkaczewska, Agnieszka Kawecka, Paweł Krzyściak, Michał Szuwarzyński, Tomasz Mazur, Lesław Juszczak.
Incorporation of curcumin extract with lemongrass essential oil into the middle layer of triple-layered films based on furcellaran/chitosan/gelatin hydrolysates - in vitro and in vivo studies on active and intelligent properties.
Food Chemistry
2022 : Vol. 402, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Ewelina Jamróz.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 0308-8146
e-ISSN: 1873-7072

AZ
ORG
AIF
IF: 8.800
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
5/11
Ewelina Jamróz, Joanna Tkaczewska, Lesław Juszczak, Małgorzata Zimowska, Agnieszka Kawecka, Paweł Krzyściak, Magdalena Skóra.
The influence of lingonberry extract on the properties of novel, double-layered biopolymer films based on furcellaran, CMC and a gelatin hydrolysate.
Food Hydrocolloids
2022 : Vol. 124, Part B, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Ewelina Jamróz.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 0268-005X
e-ISSN: 1873-7137

AZ
ORG
AIF
IF: 10.700
Adres url:
6/11
Ewelina Jamróz, Agnieszka Cabaj, Lesław Juszczak, Joanna Tkaczewska, Małgorzata Zimowska, Agnieszka Cholewa-Wójcik, Paweł Krzyściak, Pavel Kopel.
Active double-layered films enriched with AgNPs in great water dock root and Pu-Erh extracts.
Materials
2021 : Vol. 14, nr 22, il., bibliogr. 47 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Pavel Kopel.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0

e-ISSN: 1996-1944

AZ
ORG
AIF
IF: 3.748
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
7/11
Agnieszka Pluta-Kubica, Ewelina Jamróz, Lesław Juszczak, Paweł Krzyściak, Małgorzata Zimowska.
Characterization of Furcellaran-Whey Protein Isolate Films with Green Tea or Pu-erh Extracts and Their Application as Packaging of an Acid-Curd Cheese.
Food and Bioprocess Technology
2021 : Vol. 14, s. 78-92, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Agnieszka Pluta-Kubica.
p-ISSN: 1935-5130
e-ISSN: 1935-5149

AZ
ORG
AIF
IF: 5.581
Adres url:
8/11
Ewelina Jamróz, Piotr Kulawik, Joanna Tkaczewska, Paulina Guzik, Marzena Zając, Lesław Juszczak, Paweł Krzyściak, Katarzyna Turek.
The effects of active double-layered furcellaran/gelatin hydrolysate film system with Ala-Tyr peptide on fresh Atlantic mackerel stored at -18 °C.
Food Chemistry
2021 : Vol. 338, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Ewelina Jamróz.
p-ISSN: 0308-8146

AZ
ORG
AIF
IF: 9.231
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
9/11
Agnieszka Pluta-Kubica, Ewelina Jamróz, Agnieszka Kawecka, Lesław Juszczak, Paweł Krzyściak.
Active edible furcellaran/whey protein films with yerba mate and white tea extracts : Preparation, characterization and its application to fresh soft rennet-curd cheese.
International Journal of Biological Macromolecules
2020 : Vol. 155, s.1307-1316, il., bibliogr. 63 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Agnieszka Pluta-Kubica.
p-ISSN: 0141-8130

AZ
ORG
AIF
IF: 6.953
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
10/11
Ewelina Jamróz, Gohar Khachatryan, Pavel Kopel, Lesław Juszczak, Agnieszka Kawecka, Paweł Krzyściak, Mateusz Kucharek, Zuzanna Bębenek, Małgorzata Zimowska.
Furcellaran nanocomposite films : The effect of nanofillers on the structural, thermal, mechanical and antimicrobial properties of biopolymer films.
Carbohydrate Polymers
2020 : Vol. 240, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Ewelina Jamróz.
p-ISSN: 0144-8617

AZ
ORG
AIF
IF: 9.381
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
11/11
Ewelina Jamróz, Piotr Kulawik, Paweł Krzyściak, Katarzyna Talaga-Ćwiertnia, Lesław Juszczak.
Intelligent and active furcellaran-gelatin films containing green or pu-erh tea extracts: Characterization, antioxidant and antimicrobial potential.
International Journal of Biological Macromolecules
2019 : Vol. 122, s. 745-757, il., bibliogr. 72 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Ewelina Jamróz.
p-ISSN: 0141-8130

AZ
ORG
AIF
IF: 5.162
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ