Bibliografia UJ CM




Zapytanie: JAGŁA JOANNA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Joanna Jagła, Mirosław Krośniak.
Owoce truskawek jako "źródło" makro i mikropierwiastków w odmianach dostępnych na rynku i klonach hodowlanych z polskiej hodowli
W: XXIX Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne Żywność i Żywienie a zdrowie człowieka - aspekty epidemiologiczne i kliniczne, Poznań, 20-21.06.2023 : streszczenia
s. 12 : abstr. K/II.6
SZP
AWZ
2/3
Joanna Jagła, Mirosław Krośniak.
Poprawa właściwości "prozdrowotnych" i użytkowych truskawki poprzez poprzez hodowlę celową - pierwszy etap badań
W: Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Żywienie w ochronie zdrowia i środowiska", Lublin, 23 września 2021 r. : abstrakty
Redakcja: Beata Bujalska, Alicja Danielewska
Lublin : Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, 2021
s. 19-20
p-ISBN: 978-83-66861-71-8

SZP
AWZ
Adres url:
3/3
Lucyna Płaszewska-Żywko, Joanna Jagła.
Wstępna ocena czynników ryzyka otyłości u 12-13-latków.
(Preliminary evaluation of the obesity risk factors in 12-13 year children.)
Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, D Med.
2005 : Vol. 60 suppl. 16, nr 4, s. 378-383, bibliogr. 12 poz., abstr., streszcz.
AP
ORG
KBN
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ