Bibliografia UJ CM




Zapytanie: GWIŻDŻ JADWIGA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Paweł Paśko, Henryk Bartoń, Maria Fołta, Jadwiga Gwiżdż.
Evaluation of antioxidant activity of amaranth (Amaranthus cruentus) grain and by-products (flour, popping, cereal).
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
2007 : T. 55, nr 1, s. 35-40, bibliogr. 16 poz., streszcz., summ.
AP
ORG
KBN
2/2
Anna Kurkiewicz, Katarzyna Kluba, Jadwiga Gwiżdż, Marzena Kryskowiak, Agnieszka Czerniecka, Joanna Chłopicka opiekun.
Właściwości redukujące nasion gryki (metoda FRAP).
Przegląd Lekarski
2005 : T. 62 supl. 1, s. 61, abstr. 243, bibliogr. 4 poz.
Międzynarodowa Konferencja Naukowa Studentów Uczelni Medycznych, Kraków, 21-23 kwietnia 2005.
SZP
AWZ
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ