Bibliografia UJ CM




Zapytanie: GWIŻDŻ J
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
P[aweł] Paśko, H[enryk] Bartoń, M[aria] Fołta, J. Gwiżdż.
Ocena aktywności antyoksydacyjnej nasion szarłatu wyniosłego (Amaranthus cruentus) oraz produktów spożywczych z niego otrzymanych (mąka, popping, płatki).
(Evaluation of antioxidant activity of amaranth (Amaranthus cruentus) grain and by-products (flour, popping, cereal).)
W: Fizjologiczne uwarunkowania postępowania dietetycznego : II Konferencja Naukowa, Warszawa, listopad 2006 r. - Warszawa : Wydaw. SGGW, [2006].
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ