Bibliografia UJ CM




Zapytanie: GUZIK PAULINA
Liczba odnalezionych rekordów: 6



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/6
Piotr Kulawik, Ewelina Jamróz, Tomasz Kruk, Andrzej Szymkowiak, Joanna Tkaczewska, Paweł Krzyściak, Magdalena Skóra, Paulina Guzik, Magdalena Janik, Tomas Vlcko, Vedran Vedran Milosavljević.
Active edible multi-layer chitosan/furcellaran micro/nanoemulsions with plant essential oils and antimicrobial peptides : Biological properties and consumer acceptance
Food Control
2023 : Vol. 150, bibliogr. 52 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Piotr Kulawik
p-ISSN: 0956-7135
e-ISSN: 1873-7129

AZ
ORG
AIF
IF: 6.000
Adres url:
2/6
Piotr Kulawik, Ewelina Jamróz, Magdalena Janik, Joanna Tkaczewska, Paweł Krzyściak, Magdalena Skóra, Paulina Guzik, Vedran Milosavljevic, Wondyfraw Tadele.
Antimicrobial and antioxidant properties of chitosan-furcellaran-gelatin hydrolysate coatings enhanced with bioactive peptides
Food Control
2023 : Vol. 153, bibliogr. 46 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Piotr Kulawik, Paweł Krzyściak, Magdalena Skóra
p-ISSN: 0956-7135
e-ISSN: 1873-7129

AZ
ORG
AIF
IF: 6.000
Adres url:
3/6
Wiktoria Grzebieniarz, Joanna Tkaczewska, Lesław Juszczak, Paweł Krzyściak, Agnieszka Cholewa-Wójcik, Nikola Nowak, Paulina Guzik, Michał Szuwarzyński, Tomasz Mazur, Ewelina Jamróz.
Improving the quality of multi-layer films based on furcellaran by immobilising active ingredients and impact assessment of the use of a new packaging material
Food Chemistry
2023 : Vol. 428, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Wiktoria Grzebieniarz
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0

p-ISSN: 0308-8146
e-ISSN: 1873-7072

AZ
ORG
AIF
IF: 8.800
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
4/6
Wiktoria Grzebieniarz, Joanna Tkaczewska, Lesław Juszczak, Agnieszka Kawecka, Paweł Krzyściak, Nikola Nowak, Paulina Guzik, Mirosław Kasprzak, Magdalena Janik, Ewelina Jamróz.
The influence of aqueous butterfly pea (Clitoria ternatea) flower extract on active and intelligent properties of furcellaran Double-Layered films - in vitro and in vivo research
Food Chemistry
2023 : Vol. 413, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Wiktoria Grzebieniarz
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY-NC-ND 4.0

p-ISSN: 0308-8146
e-ISSN: 1873-7072

AZ
ORG
AIF
IF: 8.800
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
5/6
Piotr Kulawik, Ewelina Jamróz, Magdalena Janik, Joanna Tkaczewska, Paweł Krzyściak, Magdalena Skóra, Paulina Guzik, Vedran Milosavljevic, Wondyfraw Tadele.
Biological activity of biopolymer edible furcellaran-chitosan coatings enhanced with bioactive peptides.
Food Control
2022 : Vol. 137, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Piotr Kulawik.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY-NC-ND 4.0.

p-ISSN: 0956-7135
e-ISSN: 1873-7129

AZ
ORG
AIF
IF: 6.000
Adres url:
6/6
Ewelina Jamróz, Piotr Kulawik, Joanna Tkaczewska, Paulina Guzik, Marzena Zając, Lesław Juszczak, Paweł Krzyściak, Katarzyna Turek.
The effects of active double-layered furcellaran/gelatin hydrolysate film system with Ala-Tyr peptide on fresh Atlantic mackerel stored at -18 °C.
Food Chemistry
2021 : Vol. 338, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Ewelina Jamróz.
p-ISSN: 0308-8146

AZ
ORG
AIF
IF: 9.231
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ