Bibliografia UJ CM




Zapytanie: GRABOWSKI MAREK L
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/4
Marek Ludwik Grabowski, Katarzyna Stoś, Lucjan Szponar, Zbigniew Szybiński.
Jakość i poziom spożycia soli kuchennej jodowanej jako podstawa profilaktyki jodowej w Polsce.
(Quality and consumption of iodized table salt as a basis for iodine prophylaxis in Poland.)
Zdrowie Publiczne
2005 : T. 115, nr 1, s. 11-15, il., bibliogr. 21 poz., streszcz., summ.
AP
ORG
KBN
2/4
Jadwiga Wójkowska-Mach, Małgorzata Siewierska, Małgorzata Bulanda, Anna Różańska, Marek L. Grabowski, Piotr B. Heczko.
Epidemiologia zakażeń krwi w polskich szpitalach.
(Epidemiology of nosococomial bloodstream infections in Polish hospitals.)
Przegląd Epidemiologiczny
2004 : T. 58, nr 2, s. 253-264, bibliogr. 22 poz., summ.
AP
ORG
KBN
Adres url:
3/4
Jaśmina Żwirska, Marek Ludwik Grabowski, Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Zatrucia i zakażenia pokarmowe pałeczkami Salmonella spp. w Krakowie i Małopolsce w latach 1999-2002.
(Poisoning and alimentary infection with Salmonella spp. in Kraków and Małopolska region in 1999-2002.)
Żywienie Człowieka i Metabolizm
2003 : R. 30, nr 3/4, s. 1110-1114, bibliogr. 9 poz.
AP
ORG
KBN
4/4
Jadwiga Wójkowska-Mach, Anna Różańska, Małgorzata Bulanda, Piotr B. Heczko, Marek Grabowski.
Nadzór epidemiologiczny nad zakażeniami miejsca operowanego.
Zakażenia
2002 : T. 2, nr 1-2, s. 72-75.
AP
POG
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ