Bibliografia UJ CM




Zapytanie: GENNARO LAURA
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/5
Barbara Niedźwiedzka, Mario Mazzocchi, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Wim Verbeke, W. Bruce Traill.
Determinants of information behaviour and information literacy related to healthy eating among Internet users in five European countries.
Information Research
2014 : Vol. 19, nr 3 art. no. 633, s. 1-8, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1368-1613

AZ
ORG
AIF
IF: 0.370
Adres url:
2/5
W. Bruce Traill, Tino Bech-Larsen, Laura Gennaro, Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Sofia Kuhn, Jo Wills.
Reformulation for healthier food : a qualitative assessment of alternative approaches
https://ageconsearch.umn.edu/record/123511?ln=en
AgEcon Search

2012
2022.10.10
https://ageconsearch.umn.edu/?ln=en
s. 1-34, il., bibliogr.
Conference Paper/ Presentation - 2012 AAEA/EAAE Food Environment Symposium
DO
BB: Agricultural and Applied Economics Association (AAEA) ; Agricultural and Applied Economics Association (AAEA) Conferences ; 2012 AAEA/EAAE Food Environment Symposium
Agricultural and Applied Economics Association (AAEA); Agricultural and Applied Economics Association (AAEA) Conferences; 2012 AAEA/EAAE Food Environment Symposium
DOI:
3/5
Barbara Niedźwiedzka, Mario Mazzocchi, Lucia Modugno, Beata Piórecka, Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Wim Verbeke, W. Bruce Traill.
Zachowania informacyjne Polaków dotyczące zdrowego odżywiania się. Wyniki badania EATWELL.
(Information behaviour of Poles in area of healthy eating. Results of EATWELL survey.)
Zeszyty Naukowe Ochrony Zdrowia, Zdrowie Publiczne i Zarządzanie
2012 : T. 10, nr 2, s. 57-64, abstr.
p-ISSN: 2084-2627

AP
ORG
KBN
Adres url:
4/5
Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Beata Piórecka, W. Bruce Traill, Bhavani Shankar, Tino Bech-Larsen, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Sofia Valleley.
Prozdrowotne europejskie działania w zakresie refolmulacji produktów żywnościowych.
W: Żywność projektowana. Cz. 2
red. Maria Walczycka, Grażyna Jaworska, Aleksandra Duda-Chodak, Ladislav Staruch
Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011
s. 245-256 : abstr.
23 cm.
p-ISBN: 978-83-932389-7-2

RZP
ORG
RMP
5/5
Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Beata Piórecka, W. Bruce Traill, Bhavani Shankar, Tino Bech-Larsen, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Sofia Valleley.
Prozdrowotne europejskie działania w zakresie reformulacji produktów żywnościowych.
W: Żywność projektowana. Cz. 1 : X Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku".
red. Aleksandra Duda-Chodak, Tomasz Tarko, Maria Walczycka, Grażyna Jaworska
Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011
s. 245-256
23 cm.
p-ISBN: 978-83-932389-3-4

RZP
ORG
RMP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ