Bibliografia UJ CM




Zapytanie: GAWEŁ KLAUDIA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Bożena Muszyńska, Katarzyna Kała, Katarzyna Sułkowska-Ziaja, Klaudia Gaweł, Magdalena Zając, Włodzimierz Opoka.
Determination of indole compounds released from selected edible mushrooms and their biomass to artificial stomach juice.
Food Science & Technology
2015 : Vol. 62, nr 1, Part 1, s. 27-31, il., bibliogr., abstr.
LWT - Food Science and Technology.
p-ISSN: 0023-6438

AZ
ORG
AIF
IF: 2.711
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ