Bibliografia UJ CM




Zapytanie: GĄSTOŁ M
Liczba odnalezionych rekordów: 6



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/6
J[ustyna] Dobrowolska-Iwanek, M. Gąstoł, A. Wanat, M[irosław] Krośniak, M. Jancik, P[aweł] Zagrodzki.
Wine of Cool-climate Areas in South Poland.
S. Afr. J. Enol. Vitic.
2014 : Vol. 35, nr 1, s. 1-9, il., bibliogr.
South African Journal of Enology and Viticulture.
p-ISSN: 0253-939X

AZ
ORG
AIF
IF: 0.548
Adres url:
2/6
M. Gąstoł, I. Domagała-Świątkiewicz, M[irosław] Krośniak.
Antioxidant capacity, polyphenol and mineral content of grapes grown in Southern Poland.
W: XXVIII International Horticultural Congress on Science and Horticulture for People (IHC2010) : International Symposium on the Effect of Climate Change on Production and Quality of Grapevines and their Products.
ed. B. Bravdo, H. Medrano
Leuven : International Society for Horticultural Science, 2012
s. 345-348
28th International Horticultural Congress on Science and Horticulture for People (IHC) and International Symposium on the Effect of Climate Change on Production and Quality of Grapevines and their Products, Lisbon. Portugal, August 22-27, 2010.
Acta Horticulturae ; vol. 931
p-ISSN: 0567-7572

p-ISBN: 978-90-66050-90-7

RZZ
ORG
RMZ
BB: Web of Science Core Collection
Web of Science Core Collection
3/6
J[ustyna] Dobrowolska-Iwanek, M[irosław] Krośniak, A. Wanat, M. Gąstoł.
Oznaczanie kwasów organicznych, polifenoli i aktywności antyoksydacyjnej win wyprodukowanych w Polsce.
W: Nowoczesne metody przygotowania próbek i oznaczania śladowych ilości pierwiastków : materiały XXI Poznańskiego Konserwatorium Analitycznego, Poznań 12-13 kwietnia 2012 r.
Poznań, 2012
s. 82
SZP
AWZ
4/6
M. Gąstoł, I. Domagała-Świątkiewicz, M[irosław] Krośniak.
Organic versus conventional - a comparative study on quality and nutritional value of fruit and vegetable juices.
Biological Agriculture and Horticulture
2011 : Vol. 27, nr 3-4, s. 310-319, bibliogr.
p-ISSN: 0144-8765

AZ
ORG
AIF
IF: 0.312
DOI:
5/6
M[irosław] Krośniak, M. Gąstoł, M. Szałkowski, P[aweł] Zagrodzki, M. Derwisz.
Cornelian cherry (Cornus mas L.) juices as a source of minerals in human diet.
J. Toxicol. Environ. Health Part A
2010 : Vol. 73, nr 17-18, s. 1155-1158, bibliogr.
p-ISSN: 1528-7394

AZ
ORG
AIF
IF: 1.637
6/6
M. Szałkowski, P[aweł] Zagrodzki, M[irosław] Krośniak, M. Gąstoł, J. Błaszczyk.
Zawartość wybranych pierwiastków biogennych w sokach z derenia oraz w innych sokach owocowych.
(The concentration of selected trace elements in juices made from Cornus mas L. and in other fruit juices.)
W: Nowoczesne metody przygotowania próbek i oznaczania śladowych ilości pierwiastków : materiały XVII Poznańskiego Konserwatorium Analitycznego, Poznań, 27-28 marca 2008 : materiały IX Szkoły Naukowej Kosmetologia a Analityka Chemiczna, Poznań, 26 marca 2008.
Poznań : Comprint, 2008
s. 59.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ