Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FOLTYN KATARZYNA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Joanna Chłopicka, Katarzyna Foltyn, Michał Miąsik, Henryk Bartoń.
Porównanie właściwości antyoksydacyjnych i zawartości kwasów organicznych w napojach fermentowanych otrzymanych przy pomocy grzybka tybetańskiego i herbacianego.
(The antioxidant properties and organic acids of different milks produced using kephir grains and combucha.)
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2016 : T. 49, nr 3, s. 248-251, bibliogr. 10 poz., sum.
p-ISSN: 0365-9445

AP
ORG
KBN
Adres url:
2/3
J[oanna] Chłopicka, K[atarzyna] Foltyn, M[ichał] Miąsik, H[enryk] Bartoń.
Porównanie właściwości antyoksydacyjnych i zawartości kwasów organicznych w napojach fermentowanych otrzymanych przy pomocy grzybka tybetańskiego i herbacianego.
W: XXV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Jakość zdrowotna żywności i żywienia", Warszawa - Józefów, 12-13 września 2016 r. : streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów.
s. 103 : abstr. PC16.
SZP
AWZ
3/3
Katarzyna Foltyn, Michał Miąsik, Paweł Zagrodzki tutor, Joanna Chłopicka tutor, Ewelina Gajdzik tutor.
The antioxidant properties, total phenolic and organic acids of different milks produced kefir grains.
Przegląd Lekarski
2015 : T. 72, supl. 1, s. 93, abstr. 274.
International Medical Students' Conference, Cracow, April 16-18th 2015.
p-ISSN: 0033-2240

SZM
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ