Bibliografia UJ CM




Zapytanie: DRZEWIECKI JERZY
Liczba odnalezionych rekordów: 7



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/7
Maria A. Lozano-Grande, Alma Leticia Martinez-Ayala, Rajamohamed Beema Shafreen, Arkadiusz Szterk, Zenon Jastrzębski, Hanna Leontowicz, Jerzy Drzewiecki, Pawel Pasko, Aviva Ezra, Shela Gorinstein.
Antioxidant, quenching, electrophoretic, antifungal and structural properties of proteins and their abilities to control the quality of Amaranthus industrial products.
Food Control
2020 : Vol. 115, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Rajamohamed Beema Shafreen.
p-ISSN: 0956-7135

AZ
ORG
AIF
IF: 5.548
Adres url:
2/7
Paweł Paśko, Małgorzata Tyszka-Czochara, Jacek Namieśnik, Zenon Jastrzębski, Hanna Leontowicz, Jerzy Drzewiecki, Alma Leticia Martinez-Ayala, Alina Nemirovski, Dinorah Barasch, Shela Gorinstein.
Cytotoxic, antioxidant and binding properties of polyphenols from the selected gluten-free pseudocereals and their by-products: In vitro model.
Journal of Cereal Science
2019 : Vol. 87, s. 325-333, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Shela Gorinstein.
Supplementary data to this article can be found online at https://doi.org/10.1016/j.jcs.2019.04.009

p-ISSN: 0733-5210

AZ
ORG
AIF
IF: 2.938
Adres url:
3/7
Jerzy Drzewiecki, Alma Leticia Martinez-Ayala, Maria A. Lozano-Grande, Hanna Leontowicz, Maria Leontowicz, Zenon Jastrzebski, Pawel Pasko, Shela Gorinstein.
In Vitro Screening of Bioactive Compounds in some Gluten-Free Plants.
Applied Biochemistry and Biotechnology
2018 : Vol. 186, nr 4, s. 847-860, il., bibliogr. 42 poz., abstr.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.
Autor korespondencyjny: Jerzy Drzewiecki, Shela Gorinstein.

p-ISSN: 0273-2289

AZ
ORG
AIF
IF: 2.140
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
4/7
Hanna Leontowicz, Maria Leontowicz, Jacek Namiesnik, Jerzy Drzewiecki, Yong-Seo Park, Zofia Zachwieja, Pawel Zagrodzki, Arkadi Gorinstein, Simon Trakhtenberg, Shela Gorinstein.
Nutritional properties of mussels Mytilus galloprovincialis.
European Food Research & Technology
2008 : Vol. 227, nr 4, s. 1251-1258, il., bibliogr. 41 poz., abstr.
AZ
ORG
AIF
IF: 1.622
5/7
Fernando Toledo, Patricia Arancibia-Avila, Yong-Seo Park, Soon-Teck Jung, Seong-Gook Kang, Buk Gu Heo, Jerzy Drzewiecki, Zofia Zachwieja, Pawel Zagrodzki, Pawel Pasko, Shela Gorinstein.
Screening of the antioxidant and nutritional properties, phenolic contents and proteins of five durian cultivars.
International Journal of Food Sciences and Nutrition
2008 : Vol. 59, nr 5, s. 415-427, il., bibliogr., abstr.
AZ
ORG
AIF
IF: 0.910
6/7
Shela Gorinstein, Maria Leontowicz, Hanna Leontowicz, Zenon Jastrzebski, Jerzy Drzewiecki, Jacek Namiesnik, Zofia Zachwieja, Henryk Barton [Bartoń], Zev Tashma, Elena Katrich, Simon Trakhtenberg.
Dose-dependent influence of commercial garlic (Allium sativum) on rats fed cholesterol-containing diet.
J. Agric. Food Chem.
2006 : Vol. 54, nr 11, s. 4022-4027, bibliogr., abstr.
AZ
ORG
AIF
IF: 2.322
Adres url:
7/7
Shela Gorinstein, Jerzy Drzewiecki, Hanna Leontowicz, Maria Leontowicz, Katarzyna Najman, Zenon Jastrzebski, Zofia Zachwieja, Henryk Barton [Bartoń], Boris Shtabsky, Elena Katrich, Simon Trakhtenberg.
Comparison of the Bioactive Compounds and Antioxidant Potentials of Fresh and Cooked Polish, Ukrainian, and Israeli Garlic.
J. Agric. Food Chem.
2005 : Vol. 53, nr 7, s. 2726-2732, bibliogr., abstr.
AZ
ORG
AIF
IF: 2.507
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ