Bibliografia UJ CM




Zapytanie: DOBRZYŃSKA MAŁGORZATA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Izabela A. Bolesławska Bolesławska, Grzegorz Kosewski, Paweł Jagielski, Małgorzata Dobrzyńska, Juliusz Przysławski.
Analysis of antioxidant capacity and polyphenol content of Goji fruit products available on the european market.
Acta Poloniae Pharmaceutica
2021 : Vol. 78, nr 3, s. 345-351, bibliogr. 39 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Izabela A. Bolesławska.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY-NC 4.0.

p-ISSN: 0001-6837
e-ISSN: 2353-5288

AP
ORG
AIF
IF: 0.555
Adres url:
2/2
Grzegorz Kosewski, Magdalena Kowalówka, Małgorzata Dobrzyńska, Paweł Jagielski, Juliusz Przysławski.
Profile of fatty acids in the yolks of chicken eggs, including DHA, depending on hen breeding method
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2021 : T. 54, nr 1, s. 66-72, bibliogr. 15 poz., sum.
Autor korespondencyjny: brak.
p-ISSN: 0365-9445

AP
ORG
KBN
Adres url: *
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ