Bibliografia UJ CM




Zapytanie: DERWISZ MAŁGORZATA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Maciej Gąstoł, Mirosław Krośniak, Małgorzata Derwisz, Justyna Dobrowolska-Iwanek.
The characteristics of cornelian Cornelian cherry (cornus MAS L.) juice as a potential source of biological compounds.
Journal of Medicinal Food
2013 : Vol. 16, nr 8, s. 728-732, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1096-620X

AZ
ORG
AIF
IF: 1.699
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ