Bibliografia UJ CM




Zapytanie: CZARNOCIŃSKA J
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
M[ałgorzata] Schlegel-Zawadzka, A. Malec, E[wa] Babicz-Zielińska, J[uliusz] Przysławski, L[idia] Wądołowska, J. Czarnocińska.
Preferencje i czynniki wyboru produktów zbożowych nisko- i wysokobłonnikowych w aspekcie profilaktyki miażdżycy.
(Preferences and factors influencing the choice of cereals with low and high content of dietary fiber with respect to atherosclerosis prevention.)
Czynniki Ryzyka
2001 : nr 3-4, s. 30, abstr. 6
IX Naukowy Zjazd Polskiego Towarzystwa Badań nad Miażdżycą, Krąg koło Koszalina, 25-28 października 2001.
SZP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ