Bibliografia UJ CM




Zapytanie: BEDNARCZYK MAGDALENA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Paweł Paśko, Magdalena Bednarczyk.
Szarłat (Amaranthus sp.) - możliwości wykorzystania w medycynie.
(Amaranthus sp. : its possible application in medicine.)
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2007 : T. 40, nr 2, s. 217-222, bibliogr. 27 poz., summ.
p-ISSN: 0365-9445

AP
POG
2/3
Paweł Paśko, Magdalena Bednarczyk, Zofia Zachwieja.
Właściwości żywieniowe i zdrowotne szarłatu i komosy. Część I : Dotychczasowy stan wiedzy nt. właściwości odżywczych szarłatu (Amaranthus sp.).
(Research on nutritional and health-enhancing properties of the amaranthus and quinoa. Part 1 : current state of research of nutritional properties of the amaranthus (Amaranthus sp.).)
Żywienie Człowieka i Metabolizm
2007 : R. 34, nr 3-4, s. 1256-1260, il., bibliogr. 25 poz.
AP
POG
KBN
3/3
Małgorzata Górska, Magdalena Cabaj, Magdalena Bednarczyk, Anna Stobierska, Joanna Chłopicka opiekun.
Ocena wiedzy pacjentów na temat stosowania preparatów i żywności probiotycznej po antybiotykoterapii.
Przegląd Lekarski
2005 : T. 62 supl. 1, s. 60, abstr. 237
Międzynarodowa Konferencja Naukowa Studentów Uczelni Medycznych, Kraków, 21-23 kwietnia 2005.
SZP
AWZ
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ