Bibliografia UJ CM




Zapytanie: BABICZ KATARZYNA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Katarzyna Babicz, Paweł Zagrodzki, Zofia Zachwieja, Henryk Bartoń, Maria Fołta, Paweł Paśko, Joanna Chłopicka.
80-lecie nauki o żywności i żywieniu człowieka na Uniwersytecie Jagiellońskim.
(The 80th anniversary of food and human nutrition science in Jagiellonian University.)
Farmacja Polska
2012 : T. 68, nr 5, s. 328-333, bibliogr. 9 poz.
p-ISSN: 0014-8261

AP
HIS
KBN
Adres url:
2/3
Joanna Chłopicka, Paweł Paśko, Katarzyna Babicz, Paweł Zagrodzki, Zofia Zachwieja.
50-lecie działalności naukowo-dydaktycznej Zakładu Bromatologii w Krakowie.
W: Aspekty zdrowotne żywności i żywienia : XXI Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne, Białystok, 21-23 września 2011 : streszczenia referatów i plakatów.
s. 58 : abstr. K/VIII.2.
SZP
AWZ
3/3
Paweł Paśko, Joanna Chłopicka, Katarzyna Babicz, Paweł Zagrodzki, Zofia Zachwieja.
Historia nauki o środkach spożywczych na Uniwersytecie Jagiellońskim.
W: Aspekty zdrowotne żywności i żywienia : XXI Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne, Białystok, 21-23 września 2011 : streszczenia referatów i plakatów.
s. 57 : abstr. K/VIII.1.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ