Bibliografia UJ CM




Zapytanie: SAJCN
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: M[ałgorzata] Schlegel-Zawadzka, J[uliusz] Przyslawski, J. Bertrandt, A. Klos.
Tytuł oryginału: Influence of new IT on food chemistry and human nutrition course for students of pharmacy in Poland.
Czasopismo: SAJCN
Szczegóły: 2002 : Vol. 15, nr 2 suppl., s. S23, abstr. 190
Uwagi: Pan-African Concerence, Nairobi, Kenya, 21-24 July 2002.
Charakt. formalna: SZZ
Charakt. OPI: AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ