Bibliografia UJ CM




Zapytanie: PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Agnieszka Kozioł-Kozakowska.
Tytuł oryginału: Czy należy pić soki owocowe?
Tytuł angielski: Shall we drink Fruit Juices?
Czasopismo: Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Szczegóły: 2019, nr 8-9, bibliogr. 16 poz.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Agnieszka Kozioł-Kozakowska.
p-ISSN: 0137-2645
e-ISSN: 2449-9552

Charakt. formalna: AP
Charakt. merytoryczna: POG
Charakt. OPI: KBN
Punktacja MNiSW: 20.000
2/2
Autorzy: Witold Jan Płocharski, Jarosław Wojciech Markowski, Barbara Groele, Katarzyna Stoś, Agnieszka Paulina Kozioł-Kozakowska.
Tytuł oryginału: Soki, nektary, napoje - aspekty rynkowe i zdrowotne.
Tytuł angielski: Juices, nectars, drinks - market and health aspects.
Czasopismo: Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Szczegóły: 2017, nr 4, s. 6-10, il., bibliogr. 9 poz.
p-ISSN: 0137-2645

Charakt. formalna: AP
Charakt. merytoryczna: POG
Charakt. OPI: KBN
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ