Bibliografia UJ CM




Zapytanie: PRZEM SPOŻ
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Ewa Zagórecka, Jadwiga Piotrowicz, Maciej Kaczmarski, Janina Piotrowska-Jastrzębska.
Tytuł oryginału: Nietolerancja substancji dodatkowych do żywności - aspekty pediatryczne.
Tytuł angielski: The intolerance of food additives - pediatric aspects.
Czasopismo: Przem. Spoż.
Szczegóły: 2000 : nr 7, s. 8-10 (dokończenie na s. 22), il., streszcz., summ.
Charakt. formalna: AP
Charakt. OPI: KBN
Punktacja MNiSW: 2.000
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ