Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Agnieszka Pluta-Kubica, Ewelina Jamróz, Lesław Juszczak, Paweł Krzyściak, Małgorzata Zimowska.
Tytuł oryginału: Characterization of Furcellaran-Whey Protein Isolate Films with Green Tea or Pu-erh Extracts and Their Application as Packaging of an Acid-Curd Cheese.
Czasopismo: Food and Bioprocess Technology
Szczegóły: 2021 : Vol. 14, s. 78-92, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Agnieszka Pluta-Kubica.
p-ISSN: 1935-5130
e-ISSN: 1935-5149

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 5.581
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ