Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Katarzyna Kała, Anna Maślanka, Katarzyna Sułkowska-Ziaja, Jacek Rojowski, Włodzimierz Opoka, Bożena Muszyńska.
Tytuł oryginału: In Vitro Culture of Boletus badius as a Source of Indole Compounds and Zinc Ions Released in Artificial Digestive Juices.
Czasopismo: Food Science and Biotechnology
Szczegóły: 2016 : Vol. 25, nr 3, s.829-837, il., bibliogr. 29 poz., abstr.
p-ISSN: 1226-7708
e-ISSN: 2092-6456

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 0.699
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ