Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FOOD HYDROCOLLOIDS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Ewelina Jamróz, Joanna Tkaczewska, Lesław Juszczak, Małgorzata Zimowska, Agnieszka Kawecka, Paweł Krzyściak, Magdalena Skóra.
Tytuł oryginału: The influence of lingonberry extract on the properties of novel, double-layered biopolymer films based on furcellaran, CMC and a gelatin hydrolysate.
Czasopismo: Food Hydrocolloids
Szczegóły: 2022 : Vol. 124, Part B, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Ewelina Jamróz.
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 0268-005X
e-ISSN: 1873-7137

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 10.700
Punktacja MNiSW: 140.000
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ