Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FOOD CONTROL
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/4
Autorzy: Piotr Kulawik, Ewelina Jamróz, Tomasz Kruk, Andrzej Szymkowiak, Joanna Tkaczewska, Paweł Krzyściak, Magdalena Skóra, Paulina Guzik, Magdalena Janik, Tomas Vlcko, Vedran Vedran Milosavljević.
Tytuł oryginału: Active edible multi-layer chitosan/furcellaran micro/nanoemulsions with plant essential oils and antimicrobial peptides : Biological properties and consumer acceptance
Czasopismo: Food Control
Szczegóły: 2023 : Vol. 150, bibliogr. 52 poz., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Piotr Kulawik
p-ISSN: 0956-7135
e-ISSN: 1873-7129

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 6.000
Punktacja MNiSW: 140.000
Praca afiliowana przez UJ CM
2/4
Autorzy: Piotr Kulawik, Ewelina Jamróz, Magdalena Janik, Joanna Tkaczewska, Paweł Krzyściak, Magdalena Skóra, Paulina Guzik, Vedran Milosavljevic, Wondyfraw Tadele.
Tytuł oryginału: Antimicrobial and antioxidant properties of chitosan-furcellaran-gelatin hydrolysate coatings enhanced with bioactive peptides
Czasopismo: Food Control
Szczegóły: 2023 : Vol. 153, bibliogr. 46 poz., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Piotr Kulawik, Paweł Krzyściak, Magdalena Skóra
p-ISSN: 0956-7135
e-ISSN: 1873-7129

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 6.000
Punktacja MNiSW: 140.000
Praca afiliowana przez UJ CM
3/4
Autorzy: Piotr Kulawik, Ewelina Jamróz, Magdalena Janik, Joanna Tkaczewska, Paweł Krzyściak, Magdalena Skóra, Paulina Guzik, Vedran Milosavljevic, Wondyfraw Tadele.
Tytuł oryginału: Biological activity of biopolymer edible furcellaran-chitosan coatings enhanced with bioactive peptides.
Czasopismo: Food Control
Szczegóły: 2022 : Vol. 137, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Piotr Kulawik.
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY-NC-ND 4.0.

p-ISSN: 0956-7135
e-ISSN: 1873-7129

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 6.000
Punktacja MNiSW: 140.000
Praca afiliowana przez UJ CM
4/4
Autorzy: Maria A. Lozano-Grande, Alma Leticia Martinez-Ayala, Rajamohamed Beema Shafreen, Arkadiusz Szterk, Zenon Jastrzębski, Hanna Leontowicz, Jerzy Drzewiecki, Pawel Pasko, Aviva Ezra, Shela Gorinstein.
Tytuł oryginału: Antioxidant, quenching, electrophoretic, antifungal and structural properties of proteins and their abilities to control the quality of Amaranthus industrial products.
Czasopismo: Food Control
Szczegóły: 2020 : Vol. 115, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Rajamohamed Beema Shafreen.
p-ISSN: 0956-7135

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 5.548
Punktacja MNiSW: 140.000
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ