Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FOOD CHEMISTRY
Liczba odnalezionych rekordów: 15



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/15
Autorzy: Wiktoria Grzebieniarz, Joanna Tkaczewska, Lesław Juszczak, Paweł Krzyściak, Agnieszka Cholewa-Wójcik, Nikola Nowak, Paulina Guzik, Michał Szuwarzyński, Tomasz Mazur, Ewelina Jamróz.
Tytuł oryginału: Improving the quality of multi-layer films based on furcellaran by immobilising active ingredients and impact assessment of the use of a new packaging material
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2023 : Vol. 428, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Wiktoria Grzebieniarz
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0

p-ISSN: 0308-8146
e-ISSN: 1873-7072

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 8.800
Punktacja MNiSW: 200.000
Praca afiliowana przez UJ CM
2/15
Autorzy: Wiktoria Grzebieniarz, Joanna Tkaczewska, Lesław Juszczak, Agnieszka Kawecka, Paweł Krzyściak, Nikola Nowak, Paulina Guzik, Mirosław Kasprzak, Magdalena Janik, Ewelina Jamróz.
Tytuł oryginału: The influence of aqueous butterfly pea (Clitoria ternatea) flower extract on active and intelligent properties of furcellaran Double-Layered films - in vitro and in vivo research
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2023 : Vol. 413, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Wiktoria Grzebieniarz
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY-NC-ND 4.0

p-ISSN: 0308-8146
e-ISSN: 1873-7072

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 8.800
Punktacja MNiSW: 200.000
Praca afiliowana przez UJ CM
3/15
Autorzy: Ewelina Jamróz, Agnieszka Cabaj, Joanna Tkaczewska, Agnieszka Kawecka, Paweł Krzyściak, Michał Szuwarzyński, Tomasz Mazur, Lesław Juszczak.
Tytuł oryginału: Incorporation of curcumin extract with lemongrass essential oil into the middle layer of triple-layered films based on furcellaran/chitosan/gelatin hydrolysates - in vitro and in vivo studies on active and intelligent properties.
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2022 : Vol. 402, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Ewelina Jamróz.
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 0308-8146
e-ISSN: 1873-7072

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 8.800
Punktacja MNiSW: 200.000
Praca afiliowana przez UJ CM
4/15
Autorzy: Katarzyna Kała, Agata Krakowska, Agnieszka Szewczyk, Beata Ostachowicz, Kornelia Szczurek, Agata Fijałkowska, Bożena Muszyńska.
Tytuł oryginału: Determining the amount of potentially bioavailable phenolic compounds and bioelements in edible mushroom mycelia of Agaricus bisporus, Cantharellus cibarius, and Lentinula edodes.
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2021 : Vol. 352, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Bożena Muszyńska.
p-ISSN: 0308-8146

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 9.231
Punktacja MNiSW: 200.000
Praca afiliowana przez UJ CM
5/15
Autorzy: Ewelina Jamróz, Piotr Kulawik, Joanna Tkaczewska, Paulina Guzik, Marzena Zając, Lesław Juszczak, Paweł Krzyściak, Katarzyna Turek.
Tytuł oryginału: The effects of active double-layered furcellaran/gelatin hydrolysate film system with Ala-Tyr peptide on fresh Atlantic mackerel stored at -18 °C.
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2021 : Vol. 338, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Ewelina Jamróz.
p-ISSN: 0308-8146

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 9.231
Punktacja MNiSW: 200.000
Praca afiliowana przez UJ CM
6/15
Autorzy: Agata Krakowska, Piotr Zięba, Anna [Maria] Włodarczyk, Katarzyna Kała, Katarzyna Sułkowska-Ziaja, Emilia Bernaś, Agnieszka Sękara, Beata Ostachowicz, Bożena Muszyńska.
Tytuł oryginału: Selected edible medicinal mushrooms from Pleurotus genus as an answer for human civilization diseases.
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2020 : Vol. 327, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Bożena Muszyńska.
p-ISSN: 0308-8146

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 7.514
Punktacja MNiSW: 200.000
Praca afiliowana przez UJ CM
7/15
Autorzy: Marta Klimek-Szczykutowicz, Agnieszka Szopa, Eliza Blicharska, Michał Dziurka, Łukasz Komsta, Halina Ekiert.
Tytuł oryginału: Bioaccumulation of selected macro- and microelements and their impact on antioxidant properties and accumulation of glucosinolates and phenolic acids in in vitro cultures of Nasturtium officinale (watercress) microshoots.
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2019 : Vol. 300, 125184, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Marta Klimek-Szczykutowicz, Agnieszka Szopa.
p-ISSN: 0308-8146

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 6.306
Punktacja MNiSW: 200.000
Praca afiliowana przez UJ CM
8/15
Autorzy: Bożena Muszyńska, Agata Grzywacz-Kisielewska, Katarzyna Kała, Joanna Gdula-Argasińska.
Tytuł oryginału: Anti-inflammatory properties of edible mushrooms: A review.
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2018 : Vol. 243, s. 373-381, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Bożena Muszyńska.
p-ISSN: 0308-8146

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: POG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 5.399
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UJ CM
9/15
Autorzy: Bożena Muszyńska, Katarzyna Kała, Katarzyna Sułkowska-Ziaja, Agata Krakowska, Włodzimierz Opoka.
Tytuł oryginału: Agaricus bisporus and its in vitro culture as a source of indole compounds released into artificial digestive juices.
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2016 : Vol. 199, s. 509-515, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0308-8146

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 4.529
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UJ CM
10/15
Autorzy: Monika Dąbrowska, Małgorzata Starek.
Tytuł oryginału: Analytical approaches to determination of carnitine in biological materials, foods and dietary supplements.
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2014 : Vol. 142, nr 1, s. 220-232, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0308-8146

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 3.391
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UJ CM
11/15
Autorzy: Bożena Muszyńska, Katarzyna Sułkowska-Ziaja.
Tytuł oryginału: Analysis of indole compounds in edible Basidiomycota species after thermal processing.
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2012 : Vol. 132, nr 1, s. 455-459, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0308-8146

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 3.334
Punktacja MNiSW: 45.000
Praca afiliowana przez UJ CM
12/15
Autorzy: Paweł Paśko, Henryk Bartoń, Paweł Zagrodzki, Joanna Chłopicka, Aleksandra Iżewska, Małgorzata Gawlik, Maciej Gawlik, Shela Gorinstein.
Tytuł oryginału: Effect of amaranth seeds in diet on oxidative status in plasma and selected tissues of high fructose-fed rats.
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2011 : Vol. 126, nr 1, s. 85-90, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0308-8146

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 3.655
Punktacja MNiSW: 45.000
Praca afiliowana przez UJ CM
13/15
Autorzy: Bożena Muszyńska, Katarzyna Sułkowska-Ziaja, Halina Ekiert.
Tytuł oryginału: Indole compounds in fruiting bodies of some edible Basidiomycota species.
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2011 : Vol. 125, nr 4, s. 1306-1308, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0308-8146

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 3.655
Punktacja MNiSW: 45.000
Praca afiliowana przez UJ CM
14/15
Autorzy: Paweł Paśko, Henryk Bartoń, Paweł Zagrodzki, Shela Gorinstein, Maria Fołta, Zofia Zachwieja.
Tytuł oryginału: Anthocyanins, total polyphenols and antioxidant activity in amaranth and quinoa seeds and sprouts during their growth.
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2009 : Vol. 115, nr 4, s. 994-998, il., bibliogr., abstr.
Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 3.146
Punktacja MNiSW: 24.000
Praca afiliowana przez UJ CM
15/15
Autorzy: Paweł Zagrodzki, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Mirosław Krośniak, Przemysław Malec, Andrzej Bichoński, Erazm Dutkiewicz.
Tytuł oryginału: Characterisation of flour by means of pattern recognition methods.
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 1995 : Vol. 53, nr 3, s. 295-298, il., bibliogr.
p-ISSN: 0308-8146

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 0.626
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ