Bibliografia UJ CM




Zapytanie: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Autorzy: Jaap Keijer, Xavier Escote, Sebastia Galmes, Andreu Palou-March, Francisca Serra, Mona Adnan Aldubayan, Kristina Pigsborg, Faidon Magkos, Ella J. Baker, Philip C. Calder, Joanna Góralska, Urszula Razny, Malgorzata Malczewska-Malec, David Sunol, Mar Galofre, Miguel A. Rodriguez, Nuria Canela, Radu G. Malcic, Montserrat Bosch, Claudia Favari, Pedro Mena, Daniele Del Rio, Antoni Caimari, Biotza Gutierrez, Josep M. del Bas.
Tytuł oryginału: Omics biomarkers and an approach for their practical implementation to delineate health status for personalized nutrition strategies
Czasopismo: Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Szczegóły: 2023, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Josep M. del Bas
Uwagi: Online First 2023-04-19
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY-NC 4.0.

p-ISSN: 1040-8398
e-ISSN: 1549-7852

Charakt. formalna: XXX
Charakt. merytoryczna: POG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 10.200
Punktacja MNiSW: 200.000
Praca afiliowana przez UJ CM
2/3
Autorzy: Małgorzata Starek, Justyna Mierzwa, Paweł Gumułka, Monika Dąbrowska.
Tytuł oryginału: Vitamin D - current stage of knowledge about analysis and supplementation.
Czasopismo: Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Szczegóły: 2022 : Vol. 62, nr 17, s. 4607-4621, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Małgorzata Starek.
p-ISSN: 1040-8398
e-ISSN: 1549-7852

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: POG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 10.200
Punktacja MNiSW: 200.000
Praca afiliowana przez UJ CM
3/3
Autorzy: Giuseppe Grosso, Stefano Marventano, Justin Yang, Agnieszka Micek, Andrzej Pajak, Luca Scalfi, Fabio Galvano, Stefanos N. Kales.
Tytuł oryginału: A Comprehensive Meta-analysis on Evidence of Mediterranean Diet and Cardiovascular Disease: Are Individual Components Equal?
Czasopismo: Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Szczegóły: 2017 : Vol. 57, nr 15, s. 3218-3232, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Giuseppe Grosso.
p-ISSN: 1040-8398

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 6.015
Punktacja MNiSW: 50.000
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ